nieuws

PPG Industries huurt Atoomweg 514 Utrecht

Transacties

De Waal beheer O.G. heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met PPG Industries voor het bedrijfsobject aan de Atoomweg 514 in Utrecht. De huur betreft 540 m2 showroomruimte in het bedrijfsobject.

PPG Industries gaat de ruimte zelf verbouwen en inrichten. PPG Industries vestigt hier een verkooppunt van het merk Sigma Coatings.

De Waal beheer O.G. voert het totale asset management over diverse onroerend goed-beleggingsfondsen. Activiteiten omvatten traditioneel, commercieel, technisch en administratief beheer en het portfoliomanagement. PPG Industries is een wereldwijde leverancier van verven, coatings, chemicaliën, optische producten, ‘specialty materials’, glas en glasvezel. Het Industrial & Logistics team van Jones Lang LaSalle adviseerde De Waal beheer O.G. bij het tot stand brengen van deze transactie.

Reageer op dit artikel