nieuws

H&M breidt uit in Vlaardingen

Transacties

CBRE Global Investors heeft de voormalige Schoenenreuswinkel aan het Liesveld in Vlaardingen verhuurd aan Hennes & Mauritz Netherlands. Door deze uitbreiding van 660 m2 krijgt de vernieuwde H&M winkel een oppervlakte van ongeveer 2.300 m2.

H&M breidt uit in Vlaardingen

Beide partijen kwamen een lange huurperiode overeen met als ingangsdatum 1 januari 2014. WPM Retail begeleidde CBRE Global Investors in dit traject. I.V.N. Inter Vastgoed Nederland stond de huurder bij in deze transactie.

In 2013 werd er in dit Vlaardingse complex een nieuw contract gesloten met Ahold Vastgoed voor een supermarkt van ongeveer 1.700 m2 aan het Veerplein. Met D-Reizen Vakantiewinkels (Liesveld 108) en met Coach Liesveld 110 werden tienjarige huurcontracten afgesloten. WPM Retail trad bij deze laatste transacties eveneens op als adviseur van de eigenaresse, CBRE Dutch Retail Fund.

Reageer op dit artikel