nieuws

CBRE integreert vestiging Hoofddorp in hoofdkantoor Zuidas

Transacties

CBRE breidt per 1 januari 2014 zijn Amsterdamse hoofdkantoor aan de Zuidas uit met ongeveer 300 m2. Daarmee heeft de vastgoedadviseur in totaal ongeveer 4.400 m2 kantoorruimte in gebruik op de tweede en derde verdieping van Symphony Offices. De bedrijfsactiviteiten en het team van de vestiging in Hoofddorp zullen hier eveneens worden geïntegreerd.

CBRE integreert vestiging Hoofddorp in hoofdkantoor Zuidas

De medewerkers van CBRE Hoofddorp werken al regelmatig vanuit Amsterdam, waar zij profiteren van het multidisciplinaire business model en flexibele werkomgeving die samenwerking en communicatie stimuleert.

De regio Haarlemmermeer wordt in de markt al geruime tijd gezien als onderdeel van de regio Groot Amsterdam. De full service advisering in dit gebied kan daarom nog beter worden voortgezet vanuit het Amsterdamse hoofdkantoor van de vastgoedadviseur.

Reageer op dit artikel