nieuws

Zara opent winkel in Nijmegen

Transacties

Zara opent morgen 19 december een nieuwe vestiging in Nijmegen in project Plein44. De winkel omvat 2.025 m2, verdeeld over drie verdiepingen. De entree is aan de Broerstraat. Het betreft de vijftigste Nederlandse winkel van de Spaanse modeketen Inditex. Eigenaar is The RJB Group of Companies.

Zara opent winkel in Nijmegen

Deze nieuwbouw is een onderdeel van de ontwikkeling van Plein44 door ING Real Estate. Naast Zara zijn in dit project ook winkels van Only en Intersport Twinsport geopend. Ook Primark, Backwerk en MS Mode zullen winkels openen aan het nieuwe stadsplein. Voor de laatste vier units wordt nog een invulling gezocht. Naast 12.000m2 retail zijn er 134 appartementen gerealiseerd. Onder het plein bevinden zich een openbare, gratis fietsenstalling met 1.000 plaatsen en een parkeergarage voor 416 auto’s. Alle bouwdelen worden nog deze maand opgeleverd. De inrichting van het nieuwe Plein44 is begin 2014 gereed.

Reageer op dit artikel