nieuws

Siematic Flagship Store in Amsterdam

Transacties

Aan de Hobbemastraat 2-2a in Amsterdam in het Museumkwartier komen een Siematic Flagship Store en een World Class Experience Centre. Na openingen in Dubai en Mayfair/Londen wordt in het voorjaar van 2014 een winkel/showroom in Amsterdam voor het publiek geopend. Het vloeroppervlak is 800 m2. Er is een marktconforme huurprijs overeengekomen.

Siematic innoveert keukens sinds 1960. In de nieuwe showroom kunnen klanten het volledige Siematic-aanbod bekijken. De locatie dient als one-stop-shop voor architecten en ontwerpers en voor passanten van en naar de nabijgelegen P.C. Hooftstraat.

B&O Retail vertegenwoordigde bij deze transactie de belangen van de verhuurder, De Nedstede Groep. Valkering & Co trad op namens Siematic.

Reageer op dit artikel