nieuws

Postbedrijf Sandd huurt 5.200 m2 in Den Haag

Transacties

Verhuurder Accres Real Estate heeft met postbedrijf Sandd een langjarige huurovereenkomst afgesloten voor 3.800 m2 bedrijfsruimte en 1.400 m2 kantoorruimte met bijbehorende parkeerplaatsen aan de Tauber 52-100 in Den Haag. Het object ligt op bedrijventerrein Forepark. Het gehuurde wordt volledig getransformeerd zodat het onder andere geschikt wordt voor de dagelijkse verwerking van poststukken.

Postbedrijf Sandd huurt 5.200 m2 in Den Haag

Na de verhuur aan Sandd resteert nog in totaal 3.475 m2 zelfstandige kantoorruimte op de eerste en tweede verdieping. Voor verhuurder Accres Real Estate trad bij deze transactie BNP Real Estate op als assetmanager in collegiale samenwerking met Frisia Makelaars uit Den Haag.

Reageer op dit artikel