nieuws

NSI verhuurt winkelruimte aan Big Bazar in Rotterdam

Transacties

NSI heeft voor vijf jaar een huurovereenkomst gesloten met Big Bazar voor de winkelruimte van ruim 900 m2 in het winkelcentrum Zuidplein te Rotterdam. Ook heeft NSI de huurovereenkomst met Xenos in het winkelcentrum Zuidplein met vijf jaar verlengd. Het gaat hier om ongeveer 700 m2.

Winkelcentrum Zuidplein is een groot, overdekt winkelcentrum in Rotterdam Zuid met meer dan 160 winkels. Het winkelcentrum is gekoppeld aan een belangrijk knooppunt voor het regionale openbaar vervoer (metrostation en veertig regionale en stadsbuslijnen) en is met de auto goed bereikbaar. Met een oppervlakte van 55.000 m2 is dit het belangrijkste winkelcentrum voor Rotterdam-Zuid en de gemeenten aan de zuidrand van Rotterdam. Big Bazar heeft specifiek voor de locatie aan het Zuidplein gekozen vanwege de hoge bezoekersaantallen.

Reageer op dit artikel