nieuws

Internos sluit twee huurtransacties

Transacties

Internos Global Investors is voor haar Dutch Active Fund een langjarige verlenging overeengekomen met Alpla Nederland voor 9.400 m2 bedrijfsruimte aan de Groot Mijdrechtstraat 39 in Mijdrecht. Alpla ontwerpt en fabriceert plastic verpakkingsoplossingen. Deze transactie is in rechtstreeks contact met de huurder tot stand gekomen, zonder tussenkomst van adviseurs.

Internos sluit twee huurtransacties

Daarnaast heeft Internos voor haar fonds Lancelot Land ongeveer 500 m2 kantoor- en bedrijfsruimte verhuurd op bedrijventerrein Lansinghage in Zoetermeer (bedrijvenpark Star Alpha). Het pand aan de Platinastraat is voor vijf jaar verhuurd aan Simonis Verf, een bedrijf met zes vestigingen in (zuid)west Nederland.

Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting heeft namens de verhuurder deze transactie begeleid.

Reageer op dit artikel