nieuws

Cargo Terminal breidt uit in Distriport Benelux

Transacties

ProDelta heeft overeenstemming bereikt met CTG over uitbreiding van 2.413 m2 bedrijfsruimte en 393 m2 entresol in Unit7C in Distriport Benelux te Rotterdam.
Het gehuurde maakt deel uit van Distriport Benelux waar ProDelta in 2009 ruim 28.000 m2 bedrijfsruimte realiseerde, geschikt voor de opslag van zowel koopmansgoederen als gevaarlijke stoffen.

De benodigde (milieu)vergunningen voor de opslag van gevaarlijke stoffen en handelsgoederen zijn voor het gehele project aanwezig en in beheer bij ProDelta. Dit bespaart huurders ingewikkelde procedures en tijd. CTG neemt de locatie per 1 januari 2014 in gebruik. Door deze transactie huurt CTG in totaal 16.000 m2 bedrijfsruimte, 750 m2 entresol, 500 m2 kantoor en 6.500 m2 terrein op Distriport Benelux. CTG is sinds het jaar 2000 actief op het gebied van import- en exportgroupage. Het bedrijf maakte de afgelopen jaren een continue groei door.

Reageer op dit artikel