nieuws

Amazon Development huurt 1.280 m2 kantoorruimte

Transacties

Amazon Development Center Netherlands heeft een huurovereenkomst met Delta Lloyd Vastgoed Kantoren gesloten. Het betreft 1.280 m2 kantoorruimte op de twaalfde en dertiende verdieping aan het Johanna Westerdijkplein 1 in Den Haag en negen parkeerplaatsen in de ondergelegen Q-Park garage.

Amazon Development Center Netherlands is verantwoordelijk voor de softwareontwikkeling van het Amazon Web Services cloud computing platform. Het kantoor ligt direct tegenover het NS-station Hollands Spoor in Laakhaven, naast de Haagse Hogeschool en het hoofdkantoor van T-Mobile. In het gebouw, met een vloeroppervlakte van in totaal 22.000 m2, is nog 9.615 m2 beschikbaar. De verhuur is, in collegiale samenwerking met COG Makelaars, in handen van DTZ Zadelhoff.

Jones Lang LaSalle begeleidde de huurder bij deze transactie, DTZ Zadelhoff adviseerde de verhuurder.

Reageer op dit artikel