nieuws

Aberdeen verhuurt 4.200 m2 op woonstrip Beveland

Transacties

Het Aberdeen European Balanced Property Fund heeft drie verhuurtransacties verricht voor zijn panden aan de J.J.P. Oudweg op woonstrip Beveland in Heerhugowaard. In totaal gaat het om ongeveer 4.200 m2.

Aberdeen verhuurt 4.200 m2 op woonstrip Beveland

Borghuis Tuinen huurt per 1 maart 2014 1.943 m2, verdeeld over de begane grond en de eerste  verdieping aan de J.J.P. Oudweg 11. Borghuis Tuinen is een formule in exclusief tuinmeubilair. Het assortiment wordt in de winterperiode aangevuld met binnenmeubilair. De huurder is in deze transactie bijgestaan door Vlieg Bedrijfsmakelaars.
Basic Fit heeft voor de J.J.P. Oudweg 15 een nieuwe tienjarige huurovereenkomst gesloten voor 1.285 m2 fitnessruimte op de eerste verdieping. De huurder is in deze transactie bijgestaan door Spring Real Estate.
Auping heeft voor de J.J.P. Oudweg 17 een nieuwe vijfjarige huurovereenkomst gesloten voor 959 m2 op de eerste  verdieping. De huurder zal in 2014 ook Hästens als winkelformule gaan exploiteren.

Reageer op dit artikel