nieuws

Kauwgomballenfabriek Amsterdam volledig bezet

Transacties

De Kauwgomballenfabriek in Amsterdam verhuurt onlangs de lastige markt erg goed, meldt beheerder Lingotto. In het afgelopen half jaar zijn twee nieuwe huurtransacties gesloten van in totaal 1.650 m2, beiden met een looptijd van vijf jaar. Het betreffen weer creatieve bedrijven.

Daarnaast hebben in dezelfde periode verschillende bestaande huurders hun contracten verlengd. Bij het verlengen van de contracten kon een huurgroei van 8 procent worden gerealiseerd. De Kauwgomballenfabriek is nu volledig verhuurd. Om toekomstige vraag te kunnen opvangen, ontwikkelt Lingotto momenteel het KBF Botenhuis. Dit ligt aan de Duivendrechtse Vaart met directe verbinding naar de Amstel. Bij de realisatie van dit gebouw zal de Kauwgomballenfabriek in totaal 20.000 m2 creatieve bedrijven huisvesten.

De Kauwgomballenfabriek is eigendom van Vastgoed CV APF IX en wordt commercieel beheerd door Lingotto.

Reageer op dit artikel