nieuws

PingProperties verhuurt Matserhuis in Arnhem

Transacties

Agens Nederland en Stichting Thuiszorg Midden Gelderland (STMG) hebben hun kantoren per 1 juli gevestigd in gebouw Matserhuis op de Burgemeester Matsersingel 200 in Arnhem.

Agens Nederland heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor ongeveer 1.100 m2 kantoorruimte. STMG heeft een eveneens langjarige huurovereenkomst gesloten voor ongeveer 400 m2 kantoorruimte.

Matserhuis staat direct naast kantorenpark Gelderse Poort en het nieuwe woongebied Schuytgraaf. Het bestaat uit vier bouwlagen met elke vier kantoorvleugels. Het pand dateert uit 1984 en is volledig gerenoveerd in 2004.

Bij de totstandkoming van de huurovereenkomst van de huurder Agens Nederland werd PingProperties geadviseerd door DTZ Zadelhoff en Strijbosch Thunnissen. De huurovereenkomst met STNG bracht PingProperties zelf tot stand. Het gaat om een verhuur vanuit PingProperties Office Fund II.

Reageer op dit artikel