nieuws

drie huurders amb fokker logistics park

Transacties

AMB Property Corporation, een wereldwijde ontwikkelaar en eigenaar van industrieel vastgoed, heeft vrijdag huurovereenkomsten gesloten met DHL Global Forwarding, Kerry Logistics en FSC (Flight Simulation Company) voor het AMB Fokker Logistics Park, nabij de luchthaven Schiphol.

Kerry Logistics huurt 50 procent van AMB Fokker Logistics Center 2A. Kerry huurt ongeveer 4.500 m2 magazijnruimte en 500 m2 kantoorruimte, met een optie op nog een verdieping kantoorruimte. Schipholland Makelaars begeleidde deze transactie.Van het AMB Fokker Logistics Center 1, met een oppervlakte van in totaal 21.955 m2, is ongeveer 15.000 m2 verhuurd aan DHL Global Forwarding en ongeveer 6.000 m2 aan FSC (Flight Simulation Company). Jones Lang LaSalle was verantwoordelijk voor de verhuur van dit pand. AMB Fokker Logistics Park is een projectontwikkeling van vier gebouwen met een oppervlakte van in totaal ongeveer 95.000 m2. AMB’s portfolio van industrieel vastgoed omvat in totaal ongeveer 113.000 m2 grenzend aan de luchthaven Schiphol, de derde grootste luchthaven van Europa als het gaat om vrachtvolume.

Reageer op dit artikel