nieuws

business centers amsterdam huurt extra kantoorruimte

Transacties

Business Centers Amsterdam huurt ook de 7e en 8e verdieping (in totaal ongeveer 1.

80 m2) van Adam Smith Building gelegen in Amsterdam Riekerpolder. B.C.A. huurde eerder al de begane grond, de 1e en de 12e verdieping. De 7e en 8e verdieping worden onder andere in gebruik genomen ten behoeve van Netlijn, DPA en Het Kantoor. B.C.A. heeft tevens recentelijk de 5e t/m 7e verdieping van gebouw Ito gelegen op de Zuidas in gebruik genomen. Haar huurders in dit gebouw zijn onder andere Inter Legal, MR Partners, Infogix, Van der Hoop Bankiers, Maser BV, Security Innovation, Quas Nederland en Harbour Fields Executive Search. B.C.A. zal haar vleugels ook uitslaan in Amsterdam Zuidoost. Hiervoor huurt zij in gebouw Toren A, ongeveer 2.500 m2, verdeeld over de 1e, 2e en de helft van de 6e verdieping. Adam Smith Building, het Ito gebouw en Toren A zijn ontwikkelingen van G&S Vastgoed. Verder zal N.M.T. Holding., een internationaal opererende trust company, zich vestigen in gebouw Vi?oly op de Zuidas. N.M.T. zal per 1 mei a.s. de 20e en 21e verdieping in gebruik gaan nemen. Dit betreft in totaal ongeveer 1.450 m2. Troostwijk Makelaars , CB Richard Ellis en Van Gool Elburg zijn verhurend makelaar voor Vi?oly. Mahler4 is een samenwerkingsverband van Fortis Vastgoed Ontwikkeling, ING Real Estate en G&S Vastgoed. Mahler4 is het centrum van de Zuidas waar wordt gewoond, gewerkt en gewinkeld.

Reageer op dit artikel