nieuws

Eerste fase Waldo City in Den Haag opgeleverd

regios

NU Projectontwikkeling heeft van het omvangrijke vastgoedproject Waldo City in Den Haag de laatste drie gebouwen in fase 1 opgeleverd. Na voltooiing van Waldo First en Waldo Neighbour (83 studio’s & 840 m2 bedrijfsruimten) afgelopen juni, zijn nu Waldo Tower, Waldo Park en Waldo Twins opgeleverd, bestaande uit 416 studio’s, 1.150 m2 commerciële ruimte en een parkeergarage met 93 plaatsen.

De gebouwen zijn onderdeel van Waldo City, de ontwikkeling van verschillende gebouwen in de wijk Laakhaven West met luxe, kleine appartementen met gedeelde voorzieningen op basis van het door NU Projectontwikkeling bedachte woonconcept ‘The Waldo – living at #yourselfie’.

Waldo Tower is het hoogste gebouw (70 m) met 320 luxe stadstudio’s ten behoeve van de verhuur. In de plint zal horeca met een groot terras aan het water worden gevestigd. Deze ontmoetingsplaats wordt met een loopbrug aan de toekomstige jachthaven gekoppeld. Op de 5e etage wordt een groot gezamenlijk dakterras ingericht voor alle bewoners.

Waldo Park met 42 studio’s is gebouwd langs het spoor en heeft een parkeergarage met 82 parkeerplaatsen die ook gebruikt worden door bewoners van de omliggende gebouwen. De studio’s hebben een balkon aan de straatzijde.Waldo Twins bevat 54 studio’s verdeeld over twee gebouwen bovenop een gezamenlijke grote fietsenberging, 11 parkeerplaatsen en vier multifunctionele bedrijfsruimten. Tussen de twee gebouwen is een gezellige binnentuin gecreëerd waar bewoners van dit complex en het gekoppelde Waldo Park elkaar kunnen ontmoeten.

 

 

Reageer op dit artikel