nieuws

Dekamarkt World of Food naar Zeewolde

regios

De vijfde vestiging van Dekamarkt World of Food is de Polderwijk in Zeewolde. Het concept World of Food werd in 2014 in Beverwijk voor het eerst geïntroduceerd.

Dekamarkt World of Food is een concept waarbij gemak, vers en ambacht centraal staan. Verder heeft het marktconcept een horeca-afdeling. De Dekamarkt World of Food wordt gerealiseerd en verhuurd door Klaver Vastgoed en komt aan de kruising van de Telluur en de Zeewolderweg (N707), een belangrijke verbindingsroute met Harderwijk. Het totale pand wordt ongeveer 2.400 m2 groot en krijgt 124 ruime parkeerplaatsen.

Een openingsdatum is nog niet bekend. Naar verwachting is dit uiterlijk begin 2018. De nieuwbouwwijk Polderwijk wordt in fasen opgeleverd en zal uiteindelijk 2.950 woningen tellen. Eind oktober ging op de Vlijtseweg in Apeldoorn een tweede vestiging open. De derde vestiging in de nieuwbouwlocatie Iseldoks in Doetinchem is eind november geopend. De opening van de vierde World of Food in de Amersfoortse wijk Vathorst staat voor eind 2017 op de planning.

Pieter Rozendaal, directeur Dekamarkt: ‘Ik ben heel blij dat we zo kort na de succesvolle opening van onze tweede World of Food in Apeldoorn en de berichtgeving over Doetinchem, nu alweer een nieuwe aan kunnen kondigen. Voor een vestiging van deze formule selecteren we altijd locaties die een grote aantrekkingskracht hebben op klanten die tot 30 kilometer om het filiaal heen wonen. De nieuwe World of Food in Zeewolde voldoet hieraan.’ 

Reageer op dit artikel