nieuws

Bouwstart aan Schinkelkade Amsterdam

regios

Op 30 november gaf Sebastiaan Capel, voorzitter van het dagelijks bestuur Zuid, het officiële startsein voor de bouw van de Schinkelhof in Amsterdam

Op deze locatie aan de Schinkel in Amsterdam-Zuid ontwikkelt en realiseert Ten Brinke Group 1270 m2 maatschappelijke voorzieningen, een parkeerkelder en 64 appartementen.

Eind 2015 nam Ten Brinke Broers Projectontwikkeling het braakliggende terrein in de nabijheid van het Vondelpark over van PuurZuid en ontwikkelde er een nieuw plan. De bouw van het project is inmiddels begonnen en in volle gang. De voortgang van de werkzaamheden is te volgen via de website van Ten Brinke Group. Het project is verkocht aan Vesteda, dat de appartementen en de ruimtes voor maatschappelijke voorzieningen zal verhuren. De vermoedelijke oplevering van het project zal eind 2017 zijn.

Reageer op dit artikel