nieuws

Bouw Woonzorgproject Theresia gestart

regios

Medio november 2017 is door Bébouw Midreth, een VolkerWessels onderneming, de eerste paal geslagen voor de bouw van de huisvesting van 45 intramurale cliënten en 62 zorgappartementen in woonzorgproject Theresia in Ouderkerk aan de Amstel.

Op de locatie van Zonnehuisgroep Amstelland aan de Theresiastraat in Ouderkerk aan de Amstel komen een nieuw zorggebouw met zorgfaciliteiten en 62 vrije sector huurappartementen. Het ontwerp  van de nieuwbouw is van architectenbureau Rijnboutt.
De zorggebouwen zijn aangekocht door Bouwinvest Healthcare Fund. Het zorggebouw met zorgfaciliteiten voor de huisvesting van 45 intramurale cliënten zal door Zonnehuisgroep Amstelland worden gehuurd. De 62 zorgappartementen in de vrije verhuur worden medio 2018 in de verhuur gebracht. De grondoverdracht tussen partijen heeft vorige week plaatsgevonden.

De ontwikkeling is door Bébouw Midreth, ZorgID, Zonnehuisgroep Amstelland en het Bouwinvest Healthcare Fund de afgelopen maanden in nauwe samenwerking met de betrokken gemeenten en belanghebbenden afgerond. Bébouw Midreth is verantwoordelijk voor de realisatie van het project. ZorgID is betrokken als adviseur om het plan te optimaliseren. Bébouw Midreth en ZorgID zijn beiden onderdeel van VolkerWessels.

Reageer op dit artikel