nieuws

Arcade koopt 27 sociale woningen in De Lier

regios

Woningcorporatie Arcade uit Naaldwijk en Lunee Vastgoed uit Amstelveen hebben een koopovereenkomst ondertekend voor de realisatie van 27 sociale huurwoningen in het plan Molensloot-West te De Lier.

Het appartementengebouw dat gesitueerd is aan het water vormt de afronding van dit deelplan. Het gebouw heeft een eigentijdse architectuur die goed aansluit bij de wijk.

Het ontwerp is van Van der Leur Vermeer Architecten uit Naaldwijk. De appartementen hebben een oppervlakte van ruim 70 m2. Alle woningen beschikken over twee slaapkamers, ruime terrassen en/of balkons en een eigen berging op de begane grond.

Plegt-Vos West uit Vleuten is verantwoordelijk voor de bouw van het project inclusief woonrijp maken. De start van de bouw is voorzien op 1 maart 2017. Het gebouw wordt naar verwachting in het voorjaar van 2018 opgeleverd.

Reageer op dit artikel