nieuws

ABB bouwt laatste woningen project Bakkum

regios

De bouw van de laatste fasen van nieuwbouwplan Nieuw Koningsduin in Bakkum met 68 woningen is van start gegaan.

Op landgoed Duin en Bosch in Bakkum ontwikkelde en realiseerde ABB Bouwgroep al eerder 140 woningen. De laatste drie fasen bestaan uit 68 woningen. Iedere fase bestaat uit een gevarieerd aanbod van rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, semibungalows, vrijstaande villa’s en kavels voor zelfbouw.

Met de startbouw van de laatste fases wordt het project afgerond. Naar verwachting worden de laatste woningen, met uitzondering van de bouwkavels, in het vierde kwartaal van 2017 opgeleverd. Landgoed Duin en Bosch ontwikkelt zich de komende jaren van een zorglocatie naar een gemengd woon- en zorggebied. Alle woningen zijn verkocht.

Reageer op dit artikel