nieuws

Nieuw hoofdkantoor Nathan in Zevenaar

regios

Op 7 december start de bouw van het nieuwe duurzame hoofdkantoor van Nathan op industrieterrein 7Poort in Zevenaar. Nathan laat een kantoor van ruim 4.000 m2 realiseren.

Nathan is actief op het gebied van duurzame klimaattechnologie. Het project is ontworpen door architectenbureau WillemsenU en Nathan. Het pand is geheel in lijn met de visie van Nathan op duurzaamheid en wordt gebouwd volgens de nieuwste technieken op het gebied van duurzaam verwarmen en koelen. Van de totale oppervlakte van 4.031 m2, is 1.700 m2 bestemd voor de productiehal, magazijn en technische ruimte. De rest  is bestemd voor kantoren, showroom, scholingsruimte en bedrijfsrestaurant.

De bouwstart was officieel met de eerste grondboring. Het nieuwe hoofdkantoor zal dienen als een praktijkvoorbeeld van de totaaloplossing en producten die Nathan aanbiedt in de Benelux. Daarnaast gaat het pand dienen als scholingscentrum op het gebied van duurzame installaties en totaalconcepten. De ingebruikname van het nieuwe hoofdkantoor staat gepland voor het voorjaar 2018. Tot die tijd is Nathan nog gevestigd in Duiven.

Reageer op dit artikel