nieuws

Jan Bakker naar H2O in Hattemerbroek

regios

Jan Bakker uit Oldebroek gaat verhuizen naar bedrijvenpark H2O in Hattemerbroek. Het transportbedrijf koopt in totaal zo’n 65.000 m2 en realiseert daar onder meer een nieuw hoofdkantoor en verschillende faciliteiten voor het uitgebreide wagenpark, zoals een garage, een tankstation en truckwasplaats.

Ook zijn er plannen voor een restaurant en wordt het mogelijk om ook trucks van derden op het terrein te parkeren. Jan Bakker komt op een zichtlocatie langs de A28 en de A50, naast het nieuwe pand van Consmema, dat afgelopen zomer ook koos voor H2O. De bouw start begin 2017.

Jan Bakker is sinds haar oprichting in 1985 gevestigd in Oldebroek. Het bedrijf is actief in de voedingsmiddelenindustrie en de agrarische sector. Er zijn ruim 160 mensen werkzaam. Drecteur Piet Tulner van bedrijvenpark H2O is enthousiast over de verhuizing van dit lokale bedrijf naar H2O. ‘De verhuizing van Jan Bakker laat zien dat er behoefte is aan ruimte voor lokale bedrijven en dat is uiteindelijk het doel waarvoor H2O is opgericht. Op het terrein liggen volop kansen voor ondernemers, ook in de transport- en logistieke sector.’

De gemeenten Heerde, Hattem, Oldebroek zijn enkele jaren geleden – met steun van de provincie Gelderland – een nieuwe weg ingeslagen door het formuleren van het Vernieuwd Perspectief voor H2O. Transport- en logistieke bedrijven als dat van Jan Bakker zijn daarbij als belangrijke doelgroep benoemd.

Het regionaal bedrijvenpark beslaat 50 hectare.

Reageer op dit artikel