nieuws

Designeroutlet Roermond breidt 11.500 m2 uit

regios

De McArthurGlen Group, Europees marktleider op het gebied van ontwikkeling en beheer van designeroutlets, kondigde de uitbreiding van de Designer Outlet Roermond aan.

De uitbreiding zal bestaan uit een bruto verhuurbaar vloeroppervlak van 11.500 m2 in het best presterende outletcentre van Europa (Ecostra/Magdus: Outlet Centre Performance Report Europe 2016).

Na de opening zal deze internationaal erkende mode-hotspot bestaan uit 210 winkels, cafés en restaurants met een bruto verhuurbaar vloeroppervlak van meer dan 46.700 m2. Er wordt in totaal 70 miljoen euro in het project geïnvesteerd.

Tijdens fase 4 van de Designer Outlet Roermond worden er 50 tot 60 nieuwe winkels geopend, naast extra restaurants, cafés en andere eetgelegenheden, bijvoorbeeld een Starbucks, voor nog meer keuze, entertainment en een nog groter merkenaanbod. 

Naar aanleiding van de uitbreiding wordt ook de parkeerinfrastructuur rondom het outletcentre, een van de grootste gratis parkeergelegenheden in Nederland, momenteel volledig herzien en gerenoveerd onder leiding en toezicht van Continental Car Parks. Zodra de werkzaamheden zijn voltooid, zal het outletcentre beschikken over 6.660 parkeerplaatsen. Er wordt in totaal 32,5 miljoen euro in dit project geïnvesteerd. Door de uitbreiding kan de werkgelegenheid met naar schatting 6.000 arbeidsplaatsen uitgebreid worden.

Reageer op dit artikel