nieuws

Begin bouw Jumbo Foodmarkt Utrecht nog dit jaar

regios

De voorzieningenrechter in Utrecht heeft bepaald dat de de realisatie van een Jumbo Foodmarkt van 6.000 m2 in project Leidsche Rijn Centrum niet in strijd is met het bestemmingsplan.

Begin bouw Jumbo Foodmarkt Utrecht nog dit jaar

ASR Vastgoed Ontwikkeling kan nu verder met de ontwikkeling. Winkeliersverenigingen uit Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern hadden de zaak aangespannen tegen de gemeente Utrecht en de projectontwikkelaar. In een reactie zegt de ontwikkeldochter van ASR nog dit jaar met de bouw van de foodmarkt te beginnen, nu er geen procedurele beperkingen meer zijn.

ASR realiseert in Leidsche Rijn Centrum een kleine 30.000 m2 aan winkelruimte en voorzieningen. Vesteda neemt ruim 700 woningen af. ASR denkt eind 2017 het winkelcentrum en de woningen op te leveren. De ontwikkelaar is met een groot aantal retailers, waaronder een aantal grootwinkelbedrijven, in gesprek over verhuur. De woningverkoop begint in het eerste kwartaal van 2016.

Reageer op dit artikel