nieuws

Park15 Logistics klaar voor de markt

regios

Park15 Logistics is klaar voor de markt. Het 85 hectare omvattende logistieke bedrijventerrein aan de A15 in regio Arnhem-Nijmegen is een project van Giesbers Gebiedsontwikkeling in samenwerking met diverse partijen.

Park15 Logistics ligt in het hart van de regio Arnhem-Nijmegen, direct aan de A15 ter hoogte van afslag 38 (Elst/Oosterhout). Het terrein ligt in de directe nabijheid van binnenvaartwater, de Barge Terminal Nijmegen en de Betuweroute met het Container Uitwissel Punt Valburg en het geplande Rail Opstappunt.

Het is een van de weinige locaties in Midden- en Oost-Nederland waar grootschalige logistieke centra gebouwd kunnen worden. Op circa 85 hectare uitgeefbaar terrein zijn kavels tot 25 hectare beschikbaar met 150.000 m2 aaneengesloten vloeroppervlak. Deze XXL-schaal is onderscheidend en sluit goed aan bij de actuele behoefte aan moderne, grootschalige logistieke ruimte. Het bestemmingsplan is onherroepelijk en oplevering van distributiecentra op maat is al mogelijk binnen 7 tot 9 maanden na het begin van de bouw.

De ambitie is om minimaal een Breeam Very Good-label te behalen voor al het te realiseren vastgoed. Onderdeel van de duurzaamheidsambitie is ook de mogelijke koppeling met een windmolenpark langs de A15, inzet van zonnepanelen, koude- en warmteopslagvoorzieningen in de bodem en de toepassing van energiebesparende maatregelen.

Vastgoedadviseur CBRE staat de projectorganisatie terzijde.

Reageer op dit artikel