nieuws

Recordaantal bezoekers Outlet Roermond

regios

Designer Outlet Roermond trok vorig jaar een recordaantal bezoekers. In 2013 bezochten 4.650.000 mensen het outlet, tegenover 4.200.000 het jaar ervoor. Directeur Marc Bauwens bevestigde dat dinsdag tegenover Limburgse kranten.

Recordaantal bezoekers Outlet Roermond

Recorddrukte werd bereikt tijdens de kerstweek (136.000 bezoekers) en rond nieuwjaar (126.000 bezoekers). Voor 2014 verwacht Bauwens 5 miljoen bezoekers. Het outletcentrum in Roermond telt 22 miljoen potentiële vooral Duitse klanten binnen anderhalf uur rijden en is daarmee de grootste van de Benelux. Ze maakt deel uit van de Amerikaanse McArthurGlen-groep met outletcentra in heel Europa. Het winkeldorp in Roermond telt meer dan 100 winkels. Inzicht in hun omzet gaf Bauwens niet.

Reageer op dit artikel