nieuws

InterCityHotel opent vestiging in Enschede

regios

InterCityHotel opent in het vierde kwartaal van 2014 een 4-Star-Plus InterCityHotel in Enschede. Het hotel komt in het Muziekkwartier te staan aan het Willem Wilminkplein in de nabijheid van het station.

InterCityHotel opent vestiging in Enschede

InterCityHotel is onderdeel van Steigenberger Hotels in Frankfurt. De vestiging in Enschede omvat 126 kamers van minimaal 20 m2, een restaurant en bistro lounge.

Project Willem Wilminkplein is een ontwikkeling van Van Wijnen Projectontwikkeling Oost. Naast het hotel bestaat dit project uit 28 appartementen, een ondergrondse stallinggarage voor 112 parkeerplaatsen en een openbare fietsenstalling. Steigenberger Hotels is een van de toonaangevende hotel- en recreatiebedrijven in Europa. Het bedrijf, gevestigd in Frankfurt am Main, heeft hotels in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Nederland en Egypte. De Steigenberger Hotel Group is in Nederland vooral bekend als exploitant van het Kurhaus in Scheveningen.

In september 2012 nam de Duitse hotelgroep het voormalig Dorint Hotel Amsterdam-Airport over. Dat viersterren superior hotel heeft naast 440 kamers en suites, een 24-uurs sportsbar en een wellnesscenter van ruim 800 m2.

Reageer op dit artikel