nieuws

Opening winkelcentrum New Babylon

regios

New Babylon Shops & Restaurants in Den Haag wordt op 12 december geopend. Het winkelcentrum heeft een oppervlakte van 12.000 m2 en maakt deel uit van het multifunctionele New Babylon.

Opening winkelcentrum New Babylon

New Babylon Shops & Restaurants is onderdeel van New Babylon, A New City in the City, met een mix van wonen, werken en winkelen. New Babylon bestaat naast een winkelcentrum uit een uitgebreid aanbod aan kantoren en twee woontorens met luxe appartementen en penthouses. New Babylon ligt op een strategisch knooppunt tussen het grootste park van Den Haag (Haagsche Bos) en station Den Haag Centraal.

New Babylon omvat in totaal 155.000 m2 en bestaat uit 55.000 m2 kantoorruimte, 335 appartementen, een 4-sterren hotel met 140 kamers en een winkelcentrum over twee verdiepingen. Op de eerste verdieping is een ruimte van 5.000 m2 aan Fashion Factory Outlet verhuurd. In de kelder bevindt zich een ruime parkeergarage.

Namens Fortress en SNS Property Finance realiseerde WPM Verhuur & Relocatie in collegiale samenwerking met HB Kroese Paternotte de verhuur op de begane grond van onder andere Spar Supermarkt, Vero Moda, Only en Jack & Jones AKO, Mango, Sixt, DE Café, Simit Sarayi, De Buren en Greenbean.

Reageer op dit artikel