nieuws

Ondertekening koopovereenkomst Ackerswoude

regios

Wethouder Van Haagen van de gemeente Pijnacker-Nootdorp, ABB Ontwikkeling en Schouten hebben maandag 16 december de koopovereenkomst getekend voor de bouw van de eerste woningen in Brink in Ackerswoude. De eerste twee clusters van ongeveer 80 woningen zijn het begin van de realisatie van een nieuwe eigentijdse woonwijk vlakbij metrostation Pijnacker-Centrum.

  Door handhaving van het grootste deel van de lintbebouwing aan de Klapwijkseweg en de bestaande tuinderswoningen, blijft het authentieke karakter van het oorspronkelijke tuindersgebied behouden. Vanwege een grote belangstelling is er voldoende vertrouwen in de plannen van ABB Ontwikkeling en Schouten. In het voorjaar van 2014 beginnen de ontwikkelaars met de verkoop van de woningen in het dorpse Brink.

Reageer op dit artikel