nieuws

Nieuw hotel citizenM in Rotterdam

regios

CitizenM heeft gisteren in de Oude Haven in Rotterdam zijn vijfde hotel geopend. De hotelketen wil zo samen met vastgoedontwikkelaar Maasstede van de Oude Haven een nieuwe ontmoetingsplek maken.

Nieuw hotel citizenM in Rotterdam

Net als de overige vier vestigingen (in Amsterdam, Londen en Glasgow) biedt het nieuwe hotel van citizenM ‘affordable luxury for the people’. De 151 kamers van elk 16 m2 hebben een super king-size bed van 2,2 x 2 meter, een regendouche en flatscreen televisie.

De Nederlandse hotelketen heeft grootse expansieplannen. Begin 2014 zal citizenM Times Square New York openen, gevolgd door citizenM Charles de Gaulle Paris. Op dit moment wordt er gebouwd aan nog drie hotels in Londen. Onlangs ging citizenM een samenwerking aan met de in Hongkong gevestigde Artyzen Hospitality Group. Daarmee wil de hotelketen uitbreiden naar Zuidoost-Azië.

Reageer op dit artikel