nieuws

Informatiecentrum Tudorpark gereed

regios

De eerste twee woningen van Tudorpark in Hoofddorp zijn gereed. Woningcorporatie Ymere gebruikt de tweekapper aan de Bennebroekerweg de komende jaren als informatiecentrum voor woningzoekenden. Eind februari 2014 start co-maker Dura Vermeer met de bouw van de nieuwe wijk.

Van het woningaanbod in de eerste fase is ruim voldoende verkocht om te kunnen starten met de bouw. Die fase telt 81 woningen, waarvan 44 koopwoningen en 37 sociale huurappartementen. Tudorpark wordt een wijk met ongeveer 1250 woningen en is daarmee de komende tien jaar het grootste nieuwbouwplan in Haarlemmermeer. De Tudorstijl geeft de wijk een sterke identiteit. In de eerste fase zijn nog zes woningen beschikbaar. Waarschijnlijk start de verkoop van de tweede fase in februari 2014.

Reageer op dit artikel