nieuws

Heijmans bouwt lab voor DSM

regios

Heijmans heeft de voorlopige gunning ontvangen van DSM Food Specialties voor de bouw van een nieuw laboratorium voor biotechnologisch onderzoek. Dat maakte het bouwbedrijf donderdag bekend.

Heijmans bouwt lab voor DSM

Het lab, dat een oppervlakte krijgt van ongeveer 13.800 vierkante meter, komt in Delft en zal plaats bieden aan 350 medewerkers. De eerste palen gaan medio 2014 de grond in. Een jaar later moet de klus geklaard zijn. Financiële details werden niet bekendgemaakt. Heijmans heeft ruime ervaring met de bouw van laboratoria. Het bedrijf bouwde onder meer labs voor Shell in het Technology Centre in Amsterdam en voor Solliance op de High Tech Campus in Eindhoven. DSM investeert de komende jaren in drie nieuwe labs, waarvan twee in Delft en één in Sittard-Geleen.

Reageer op dit artikel