nieuws

Feestelijke opening winkelcentrum New Babylon

regios

Het Haagse winkelcentrum New Babylon heeft donderdag met de opening van een nieuw modeconcept op de eerste etage de Grand Opening beleefd. De Fashion Factory Outlet, de nieuwste aanwinst van New Babylon, biedt ruim 3.000 m2 aan nationale en internationale topmerken. Zondag opende ook Mango.

Feestelijke opening winkelcentrum New Babylon

De initiatiefnemers van onder meer de Woonfabriek hebben met de Fashion Factory Outlet een nieuw concept in de mode-industrie gelanceerd. De shopping outlet biedt nationale en internationale topmerken aan van voorgaande collecties en sample-collecties, met kortingen oplopend tot 70 procent. Tijdens de opening bestond de winkel uit 3.000 m2, maar dit wordt binnenkort 5.000 m2. Fashion Factory Outlet heeft de uitstraling van een department store met de voordelen van een outlet.

Het winkelcentrum heeft een oppervlakte van 12.000 m2 en maakt deel uit van New Babylon. Dit multifunctionele complex, eigendom van Fortress en SNS Property Finance, omvat in totaal 155.000 m2 en bestaat uit 55.000 m2 kantoorruimte, 335 appartementen, een viersterrenhotel met 140 kamers en een winkelcentrum over twee verdiepingen.

Reageer op dit artikel