nieuws

Entropia en Quarto kopen kantoor- en bedrijfsruimte

regios

Entropia, een telecombedrijf, heeft ongeveer 500 m2 kantoor- en bedrijfsruimte aan de Westbaan 190 in Moordrecht gekocht. Het betreft de tweede en derde verdieping van het gebouw. Quarto, een bedrijf in afrekensystemen, heeft de begane grond en de eerste verdieping verworven. Dat betreft 650 m2.

Entropia en Quarto kopen kantoor- en bedrijfsruimte

De investeringsbedragen worden niet gemeld. Quarto is al gevestigd op Westbaan 200 en breidt met deze aankoop de huidige huisvesting uit. Met deze transactie is het laatste pand van de ontwikkeling, bestaande uit drie kantoor/bedrijfsgebouwen op zichtlocatie aan de A20 op Gouwepark, verkocht. Arvast uit Waddinxveen is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de gebouwen.

Basis Bedrijfshuisvesting Gouda adviseerde eigenaar Arvast A7 bij de verkoop.

Reageer op dit artikel