nieuws

Hoogste punt kantoor Bluewater op Park 20/20

regios

Het hoogste punt van het nieuwe duurzame hoofdkantoor van Bluewater Energy Services op Park 20/20 in Hoofddorp is bereikt. Deze ontwikkeling van 8.600 m2 wordt gebouwd conform de Breeam Excellent status. Het nieuwe pand biedt ruimte aan 625 medewerkers van Bluewater. Naar verwachting wordt het kantoor in het najaar van 2014 opgeleverd.

Hoogste punt kantoor Bluewater op Park 20/20

Het kantoor is een ontwikkeling van Park 20/20 cv, het samenwerkingsverband tussen Delta Development Group, VolkerWessels en Reggeborgh Groep. Het gebouw aan de Taurusavenue komt vlakbij de directe aansluiting met de A4, die eind 2013 klaar is, en nabij alle middelen van openbaar vervoer. IBB Kondor, onderdeel van VolkerWessels, bouwt het kantoor. Het basisontwerp is van de hand van het Amerikaanse architectenbureau William McDonough+Partners, bijgestaan door N3O uit Den Haag. Bluewater Energy Services werd geadviseerd door RJVD Vastgoed en Holthuijsen Bouwadviseurs.

Reageer op dit artikel