nieuws

Begin bouw hoofdkantoor Heerema

regios

Na de sloop van het bestaande gebouw, conform het eerste very good Breeam sloopcertificaat, is de bouw van het nieuwe hoofdkantoor van Heerema Marine Contractors (HMC) officieel begonnen. Het 21.000 m2 grote pand aan de Vondellaan 47 in Leiden gaat onderdak bieden aan 1.250 medewerkers van HMC, met een groeipotentie tot 1.600 medewerkers.

Begin bouw hoofdkantoor Heerema

De ontwikkeling is in handen van Delta Development Group en VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling. Het kantoor wordt gebouwd door Wessels Zeist, het basisontwerp is van de hand van OPL Architecten in Utrecht. HMC is geadviseerd door RJVD Vastgoed en Holthuijsen Bouwadviseurs. In totaal worden 568 heipalen gebruikt voor de fundering van het markante kantoor. Volgens planning wordt het in het vierde kwartaal van 2015 opgeleverd.

Reageer op dit artikel