nieuws

Hoogste punt Nieuwe Haagse Passage

regios

De bouw van de Nieuwe Haagse Passage in het hart van Den Haag heeft gisteren zijn hoogste punt bereikt. Dit project wordt gebouwd door J.P. van Eesteren en is ontwikkeld door Multi Vastgoed en AM Real Estate Development.

Hoogste punt Nieuwe Haagse Passage

De Nieuwe Haagse Passage sluit aan op de bestaande Haagse Passage en verbindt de Grote Marktstraat met de Spuistraat. Het plan omvat 10.500 m2 aan winkels en het Suite Novotel met 118 suites. Inmiddels is meer dan de helft van de winkelruimte verhuurd, onder andere aan Mango, Miss Etam, parfumerie Douglas en The Sting.

Het ontwerp is van architect Bernard Tschumi. Het complex krijgt aan de voorzijde een markante gevel van keramische witte tegels met blauwe stippen. Verwacht wordt dat over een week of twee de eerste tegels worden aangebracht. In de Spuistraat wordt de oorspronkelijke gevel weer zo veel mogelijk in de oorspronkelijke staat teruggebracht. De oplevering van het project staat gepland voor september 2014.

Reageer op dit artikel