nieuws

Opening drie uitgebreide winkelcentra Spijkenisse

regios

In het centrum van Spijkenisse worden de komende maanden drie herontwikkelde en uitgebreide winkelgebieden opgeleverd.

Winkelcentrum De Stoep gaat half september open voor publiek, in december volgen het ABC-project en de Stadhuispassage. De Stoep beslaat een oppervlakte van zo’n 11.000 m2 detailhandel plus 64 appartementen en een parkeergarage voor 85 auto’s. Het ligt midden in het stadscentrum en is verbonden met omliggende winkelgebieden. De winkels zijn volledig verhuurd. Ontwikkelaar is P.M.S. Vastgoed uit Oudenbosch. Eigenaar van de winkels zijn ING Real Estate en enkele private partijen. P.M.S. ontwikkelt ook de twee omliggende winkelgebieden het ABC-project en de Stadhuispassage. Het ABC-project heeft een omvang van 10.000 m2 detailhandel en 2.000 m2 kantoren. Nieuwe huurders in het ABC-project zijn onder andere Cool Cat, Specsavers, Aktiesport, Dixons, The Phone House en Schoenenreus. Het project wordt begin december opgeleverd. De Stadhuispassage wordt eveneens herontwikkeld en uitgebreid en begin december opgeleverd. Dit deel van het centrum wordt met 1.000 m2 uitgebreid tot 6.000 m2 plus 2.500 m2 kantoorruimte voor de gemeente Spijkenisse. Nieuwe huurders zijn onder andere Bart Smit, Van Haren, Sport2000, Multivlaai en Bonita. Eigenaar van dit winkelcentrum is ING Real Estate.

Reageer op dit artikel