nieuws

Nieuwe gebruikers gebouwen Beatrix-complex Eindhoven

regios

Delen van het voormalige Philips-complex op bedrijventerrein De Hurk krijgen nieuwe gebruikers.

De gebouwen zijn na het vertrek van fabrikant van elektronica Assembleon naar Veldhoven geheel beschikbaar gekomen voor de markt. In een kantoorgebouw aan de Looyenbeemd is 2516 m2 kantoorruimte met 2350 m2 bedrijfsruimte, inclusief 80 parkeerplaatsen, verhuurd aan Heijmans Wegenbouw en Heijmans Technische Infra. De gerealiseerde huurprijs bedraagt 319.500 euro per jaar. In dit gebouw is nu nog ongeveer 1200 m2 voor verhuur beschikbaar. Het Philips Museum en de Philips Klokkenmakers hebben in een geschakelde hoogwaardige bedrijfsruimte gezamenlijk 2311 m2 bedrijfsruimte gehuurd. De huurprijs van dit gedeelte bedraagt 52.500 euro per jaar.Het complex op bedrijventerrein De Hurk is in portefeuille bij DTZ Zadelhoff Eindhoven en Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars.

Reageer op dit artikel