nieuws

multi realiseert vijfde kantoor in papendorp

regios

ICT bedrijf CA zal eind 2006 op de Utrechtse kantorenlocatie Papendorp een op maat gemaakt nieuw hoofdkantoor betrekken.

Het kantoorgebouw is gelegen aan de Orteliuslaan in het gebied Nieuwe Rijn te Papendorp, direct aan het knooppunt van de A2 en A12. Met de bouw is eerder dit jaar aangevangen. Vandaag wordt de komst van CA naar Papendorp officieel bekrachtigen tijdens een feestelijke handeling op de bouwlocatie. CA huurt het kantoorgebouw van ongeveer 3.500 m2 verhuurbaar vloeroppervlak voor een periode van tien jaar. Ontwikkelaar is Multi Vastgoed. Het gebouw is verkocht aan Anthos Asset management. Architect Cle van Heerden en partners uit Den Haag maakte het ontwerp in samenwerking met T+T Design, de in house-ontwerpgroep van Multi Vastgoed. Recent ontwikkelde Multi verschillende beeldbepalende kantoren voor bedrijven uit de ICT-sector te Papendorp, onder andere voor HP Nederland (40.000 m2), Cap Gemini (50.000 m2) en Atos Origin (40.000 m2). Tevens realiseert Multi een nieuw gebouw voor KPN (18.000 m2) op deze locatie.

Reageer op dit artikel