nieuws

harnaschpoort ontwikkelt eerste bedrijventerrein

regios

Op maandag 3 juli is de eerste grondreserveringsovereenkomst getekend voor het toekomstige bedrijventerrein HarnaschPolder aan de A4.

De VOF HarnaschPoort bestaande uit de ontwikkelaars ABB Ontwikkeling in Sliedrecht en Residentie Vastgoed Ontwikkeling in Den Haag reserveert hiermee de eerste 3 hectare. De overeenkomst werd getekend met het bedrijvenschap HarnaschPolder, een samenwerkingsverband van de gemeenten Midden-Delfland, Delft en Den Haag. Het bedrijvenschap zorgt voor de planvorming, de uitgifte van grond en maakt de kavels bouwrijp voor uiteenlopende bedrijven tot milieucategorie 3. In totaal zal het bedrijventerrein netto 50 hectare bedragen. De uitgifte van de laatste kavels zal in 2011 plaatsvinden. Naast bedrijven biedt het bedrijventerrein ook ruimte aan kleinschalige woningbouw, recreatieve fietsroutes langs de bestaande trekvaarten en een ecologische zone.

Reageer op dit artikel