nieuws

Exel opent hightech vestiging bij Eindhoven Airport

regios

Exel, ’s werelds grootste organisatie op het gebied van supply chain management, opent een shared user hightech logistics service center in het bedrijvenpark bij Eindhoven Airport.

Een gedeelte van het 22.000 m2 grote logistics service center in bedrijvencomplex Silver Forum wordt ingezet voor de opslag en handling van reserve-onderdelen voor Philips Medical Systems (PMS). De service logistiek van PMS, eerder dit jaar door Exel overgenomen, verhuist van Best naar Eindhoven. PMS is na ASML de tweede gebruiker van Exel’s nieuwe vestiging. De logistieke dienstverlener verwacht in de technologische regio rond Eindhoven middelgrote en kleinere hightech bedrijven te kunnen interesseren voor de schaalvoordelen van een gezamenlijke logistieke aanpak vanuit zijn shared user-faciliteit.De nieuwe shared user-faciliteit van Exel beschikt eveneens over 700 m2 kantoorruimte die flexibel kan worden ingedeeld.

Reageer op dit artikel