nieuws

Contouren Eemcentrum bekend

regios

Het project Eemcentrum in Amersfoort krijgt steeds duidelijker contouren.

De Ontwikkelingscombinatie Centrumplan Amersfoort, bestaande uit AM Vastgoed, Van Hoogevest, Heilijgers/Bam en Van Zwol/Heijmans, realiseert een kantoortoren (15.000 m2), een megasupermarkt, grootschalige winkels, een bioscoop met 2300 stoelen, een discotheek, een bowlingcentrum en honderd appartementen voor studenten en jongeren. Van de honderd appartementen zijn er 22 geschikt voor een bedrijf aan huis. Bovendien komen er scholen in de kunst, een openbare bibliotheek, een openbaar plein en een gezondheidscentrum. Consortiumleider AM Vastgoed kon vrijdag nog geen nadere details over het project geven. De projectontwikkelaars hopen binnenkort het contract met de gemeente te tekenen.     

Reageer op dit artikel