nieuws

Begin bouw villapark De Hoven

regios

Met het slaan van de eerste paal begint morgen de bouw van Villapark De Hoven in Dordrecht.

De belangstelling voor het nieuwe, landelijk gelegen woongebied blijkt inmiddels zo groot dat de ontwikkelaars hebben besloten de tweede fase van het plan versneld uit te voeren. AM Wonen, Heijmans, IBC Vastgoed, Bam Vastgoed en Volker Wessels Vastgoed hebben in samenwerking met de gemeente en een aantal architectenbureaus de ontwikkelingsvisie voor De Hoven gevormd. De eerste fase van Villapark De Hoven omvat 49 woningen. In de tweede fase, waarvan de verkoop inmiddels is begonnen, worden 78 woningen op de markt gebracht. De bedoeling is dat in het villapark uiteindelijk 300 woningen worden gebouwd. Begin 2006 nemen de eerste bewoners hun intrek in de eerste woningen in De Hoven. Villapark De Hoven ligt ten zuidoosten van Dordrecht en wordt ontwikkeld in de stijl van de Nieuwe Haagse School, ontstaan in de jaren dertig. De vrijstaande en halfvrijstaande woningen variëren in grootte van ongeveer 500 m3 tot ruim 1050 m3. De prijzen van de woningen lopen uiteen van 360.000 euro vrij op naam tot 795.000 euro von.     

Reageer op dit artikel