nieuws

begin bouw ’s landswerff dordrecht

regios

Donderdag 23 februari wbegint de bouw van het project ’s Landswerff in Dordrecht.

Dit project bestaat uit achttien stadswoningen, zeven appartementen en 140 m? commerciële ruimte aan de Elfhuizen en Spuiboulevard. ’s Landswerff is ontwikkeld door BAM Vastgoed, in samenwerking met de gemeente Dordrecht. Aan de Spuiboulevard en de daarachter gelegen Elfhuizen komen achttien stadse herenhuizen in vijf typen, elk met een eigen indeling. Kenmerkend voor alle drie- en vierlaagse woningen is dat de woonkamer op de eerste verdieping is gesitueerd om zo maximale privacy en een optimaal uitzicht op het historische centrum van Dordrecht te bewerkstelligen. Zeven appartementen in drie typen zijn ondergebracht in een appartementengebouw aan de Elfhuizen: twee typen driekamerappartementen, verdeeld over de eerste, tweede en derde verdieping en een penthouse met vier kamers op de vierde verdieping. Op de begane grond van het appartementengebouw aan de Elfhuizen is 140 m? bestemd voor kantoor- of winkelruimte.Naar verwachting zal BAM Vastgoed de eerste woningen in het eerste kwartaal van 2007 opleveren. De bouw wordt uitgevoerd door Bouwgroep Ouwe Gouwe uit Gouda.

Reageer op dit artikel