nieuws

Atlantic Kijkduin wordt NH Hoteles

regios

NH Hoteles heeft het Atlantic Hotel in Kijkduin in Den Haag per direct toegevoegd aan de huidige portfolio.

Het Atlantic Hotel wordt onder de naam NH Atlantic Den Haag opgenomen in de hotelportfolio en zal onder het NH merk gemanaged worden. NH Atlantic Den Haag is een viersterrenhotel met 152 kamers en ligt midden in de duinen direct aan zee.Alle kamers zullen in de komende maanden voorzien worden van de standaard services van NH Hoteles, zoals een WIFI internetaansluiting. Daarnaast biedt het hotel zeventien vergaderzalen, met een maximale capaciteit van 350 personen, een restaurant, brasserie, bar, een verwarmd binnen zwembad, een sauna en Turks stoombad, een solarium en een beauty center. NH Hoteles heeft al een hotel in Den Haag in het Beatrixkwartier en beschikt nu over 33 hotels met 6.129 kamers in Nederland.

Reageer op dit artikel