nieuws

Transformatiecongres Rotterdam: Ruimte voor Werk

Projectontwikkeling

Transformatiecongres Rotterdam: Ruimte voor Werk

Rotterdam groeit hard. De stad heeft daarom dringend werkruimte nodig. Ruimte die steeds schaarser wordt.

Doel van het congres Ruimte voor Werk. is de samenwerking tussen de gemeente en de markt verder te bevorderen. Elkaar een dag lang inspireren en informeren met betrekking tot transformatie en upgrading van Rotterdamse werklocaties gaat hiervoor zorgen. Een inspirerende dag vol met met excursies, keynotes, sessies & workshops. Kom ook 21 november naar Rotterdam.

Kom ook naar Rotterdam

Vastgoedprofessionals uit het hele land verzamelen zich donderdag 21 november in de Doelen van Rotterdam. Van beleggers, ontwikkelaars, architecten en corporaties tot gemeente: iedereen worstelt  met hetzelfde probleem. Hoe om te gaan met de steeds schaarser wordende ruimte? De stad, in dit geval Rotterdam, is alleen aantrekkelijk voor haar bewoners, bedrijven, en bezoekers, als er een gezond evenwicht is tussen wonen, werken,  groen  en ruimte voor sport en recreatie.

Transformatiecongres Rotterdam, Ruimte voor Werken kent een drietal thema’s:

Programma & inschrijven

Kom ook naar Rotterdam en praat mee over betaalbare bedrijfsruimte, duurzame werklocaties en de nieuwe economie. Ga mee op excursie op diverse locaties, volg inspiratiesessies en 2 workshops. Incl. Paneldiscussie o.l.v. Thomas van Belzen (journalist Cobouw, auteur) met o.a. Petra de Groene – directeur Economie en Duurzaamheid Rotterdam, Nanne de Ru – Founding Partner Powerhouse Company.

Bekijk het programma en schrijf je gratis in op https://www.rotterdamtransformatiecongres.nl/

Het Transformatiecongres wordt georganiseerd door Vastgoedmarkt, de Architect & Cobouw in samenwerking met gemeente Rotterdam.

Reageer op dit artikel