nieuws

Ping voegt 126 kamers toe aan Ibis-hotel op Schiphol

Projectontwikkeling

PingProperties heeft  een bouwteamovereenkomst afgesloten met BAM Bouw & Techniek, regio Noordwest voor de de uitbreiding van hotel ibis Styles Amsterdam Airport aan de Piet Guilonardweg 3 op Schiphol-Oost.

Ping voegt 126 kamers toe aan Ibis-hotel op Schiphol
Het Ibis Styles hotel op Schiphol

BAM gaat in opdracht van PingProperties  circa 4.000 m2  toevoegen aan het bestaande hotelpand. Vanwege de positieve resultaten van het hotel, de groeiende hotelmarkt en de gunstige ontwikkelingen op en rondom Schiphol, wordt het hotel op de begane grond uitgebreid met ongeveer 126 kamers en een nieuwe gym. Ook zal er aan de voorzijde van het pand een terras worden gerealiseerd waardoor een natuurlijke verbinding van buiten naar binnen ontstaat.

‘Op poten’

De uitbreiding wordt gerealiseerd op het parkeerterrein P1 tussen het huidige hotel en het Transavia-gebouw en komt gedeeltelijk ‘op poten’ te staan, waardoor de parkeerplaatsen en de expeditie in stand blijven. Er komt een verbinding met het bestaande deel van het hotel via een doorgang nabij de bar en de receptie.

AccorHotels

Het voormalige kantoorgebouw van de IND, dat door PingProperties werd aangekocht, herontwikkeld en getransformeerd tot duurzaam lifestyle hotel, opende haar deuren in oktober 2016. Sinds december 2018 opereert het hotel als ibis Style Amsterdam Airport onder de vlag van AccorHotels Services Netherlands.

De oplevering staat gepland voor begin 2021.

Reageer op dit artikel