nieuws

Dubbelslag met Tilburgse bedrijfsruimte voor HVBM

Projectontwikkeling

Het Tilburgse vastgoedbedrijf HVBM ontwikkelt op bedrijventerrein Kraaiven zowel nieuwe bedrijfsruimte voor sportartikelenwinkel Decathlon als voor transportbedrijf P&M Express.

Dubbelslag met Tilburgse bedrijfsruimte voor HVBM
Een impressie van het nieuwe onderkomen van P&M Express

P&M Express zal medio 2020 haar 30-jarige jubileum vieren in een gloednieuw bedrijfsgebouw aan de Zevenheuvelenweg in Tilburg op bedrijventerrein Kraaiven. De nieuwe huisvesting voor P&M Express wordt door HVBM Vastgoed,  onderdeel van de Heerkens van Bavel Groep, ontwikkeld en gerealiseerd en bestaat uit circa 2.758 m2 kantoor- en bedrijfsruimte. Ook komt er een beveiligde truckparking ter grootte van circa 12.000 m2.

Tweede fase Decathlon

P&M Express is momenteel gevestigd aan de Posthoornstraat, eveneens op Kraaiven. Zodra P&M Express haar intrek heeft genomen in het nieuwe bedrijfspand zal de huidige locatie van P&M Express gesloopt worden om vervolgens plaats te maken voor de realisatie van de tweede fase van het nieuwe distributiecentrum voor Decathlon. Met de bouw van de eerste fase van de nieuwbouwontwikkeling voor Decathlon is HVBM Vastgoed onlangs gestart op het naastgelegen kavel.

Reageer op dit artikel